Over Ons

Van der Molen is dé toonaangevende specialist in kunststoffen- en metaalbewerking en verspaning. Dankzij ons geavanceerde machinepark en deskundige team kunnen wij een hoogwaardige productie garanderen voor een breed scala aan materialen. Van het initiële concept tot het uiteindelijke product, wij bieden vakmanschap en topkwaliteit in elk detail.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of afspraak en ervaar zelf onze uitstekende service en perfecte resultaten die wij leveren met trots en passie.

Geschiedenis

Sinds 1985 is Van der Molen Kunststoffen actief in productie van kunststof en later ook metalen producten.

Een familiebedrijf waar kennis van vader op zoon gaat en de nieuwste technieken altijd worden omarmt om onze klanten de beste en snelste oplossingen te kunnen bieden.

Samen moet ons team van ervaren vakmensen zijn wij iedere dag bezig met onze passie voor verspaning van zowel kunststoffen als metalen.

Toekomst

Wij blijven innoveren op het gebied van techniek, machines en software om onze klanten optimaal te bedienen en de hoogste kwaliteit te beiden die mogelijk is. In welke tijd we ook leven, wij blijven produceren!