Verspaning

Verspaning is een essentieel proces voor het bewerken van allerlei materialen. Metalen zoals aluminium, staal, roestvrij staal, koper en messing en kunststoffen zoals acrylaat (plexiglas), polystyreen, polycarbonaat en polyester. Met behulp van snijgereedschappen worden de gewenste vorm en afmetingen gecreëerd.

Bij Van der Molen staan onze vakmensen garant voor het vervaardigen van uw metalen en kunststof producten met de hoogste mate van precisie en vakmanschap, waardoor uw projecten tot in perfectie worden uitgevoerd.

Metaal en kunststof laten verspanen

Verschillende metalen en kunststoffen hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen. Metalen producten hebben een hogere duurzaamheid, zijn beter bestand tegen zware omstandigheden en belasting en zien er vaak stijlvoller uit. Kunststoffen zijn vaak lichter in gewicht, bestand tegen corrosie, geleiden geen stroom en hebben meer buigzaamheid. Welk materiaal u ook wilt, Van der Molen zorgt voor hoogwaardige metalen en kunststof producten die voldoen aan al uw wensen en eisen.

Waarmee wij kunnen helpen:

Advies

Met onze jarenlange ervaring helpen wij u bij het realiseren van uw hoogwaardige en op maat gemaakte metalen en kunststof producten.

Laat u adviseren door ons voor het beste resultaat. Ontdek de vele mogelijkheden van metaal verspaning bij Van der Molen.

Productie

Met oog voor detail en vakmanschap zorgen wij voor producten van topkwaliteit.

Met veel passie en vakmanschap zetten wij uw ideeën om in prachtige producten van metaal of kunststof.

Massaproductie

Ons machinepark bestaat uit zeer moderne machines met toepassingen speciaal ingericht voor snelle productie van uw metalen en kunststof producten.

Met ons productieproces bent u verzekerd van topkwaliteit en snelle levering.

Door de jaren heen hebben wij de meest uiteenlopende producten vervaardigd. Meer producten kunt u bekijken in onze productgalerij:

Topkwaliteit verspaning nodig?

Of u nu alleen nog een idee heeft of een uitgedacht ontwerp. Wij helpen u graag met het realiseren van uw wensen, van ontwerp tot halffabricaat of eindproduct.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen, meer informatie, offerte of een afspraak. 

Robot Arm metaalbewerking